Οι αξίες μας και οι προσπάθειες του Hey, Beauty! για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Hey, Beauty! Το brand μας ιδρύθηκε το 2021 και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις προσπάθειες που έχουμε κάνει για τη δημιουργία ενός sustainable brand που σέβεται το περιβάλλον, συνεχίζοντας να ενισχύουμε τις προσπάθειες μας σε καθημερινή βάση.

PACKAGING: Στο Hey, Beauty! κάναμε μια συνειδητή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι το mailer μας θα είναι 100% από ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον . Ως μικρή επιχείρηση, υπάρχουν πολλά οικονομικά εμπόδια για να είναι πλήρως βιώσιμη. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις προσπάθειές μας καθώς μεγαλώνουμε.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ: Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό τα προϊόντα μας να είναι sustainable και να σέβονται τον πλανήτη. Η πλειοψηφία των hairclaws μας παράγεται με Cellulose Acetate (akaCA), μια πιο φιλική προς το περιβάλλον  εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά πλαστικά. Το CA είναι μια συνθετική ίνα που αναπτύχθηκε από φυτικά παράγωγα όπως ο πολτός ξύλου και οι ίνες βαμβακιού.

Είναι ένα πολύ πιο ανθεκτικό υλικό από το πλαστικό, είναι υποαλλεργικό ενώ είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των σκελετών γυαλιών ηλίου και μυωπίας μεγάλων fashionbrands.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Λόγω της αυστηρής διαδικασίας διασφάλισης της ποιότητας, υπάρχουν προϊόντα που δεν φτάνουν στον τελικό καταναλωτή. Αυτό οφείλεται συχνά σε ελαττώματα του προϊόντος ή στην χαμηλή λειτουργικότητά του. Όλα τα κομμάτια που δεν περνούν τον ποιοτικό έλεγχο (κάθε κομμάτι δοκιμάζεται πριν από την πώληση) διατίθενται σε δωρεές σε κάποιον τοπικό οργανισμό. Εάν έχετε υπ΄ όψιν κάποιον οργανισμό που θα μπορούσε να λάβει χώρο μία τέτοια δράση, θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα. Μπορείτε να μας στείλτε μας ένα e-mail στο: info@hey-beauty.gr

Καλάθι αγορών
Scroll to Top