IMG_9178
IMG_9178
hey-beauty-studio-125
DSC_5188
42
IMG_9163
IMG_8686
DSC_5186
4
22
IMG_9174
IMG_8608
IMG_9178

Born To Glow in Yellow

20,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Tα αγαπημένα μας first-ever hair accessories επανέρχονται στα πιο fun & stylish σχέδια.
Τα Limited Edition “Born to Glow” Clips, ολοκληρώνουν τέλεια ένα French twist στα μαλλιά και χαρίζουν μια cool πινελιά σε κάθε outfit. Τοποθετήσαμε mini strass σε αποχρώσεις που αγαπάμε, σε hair clips στα χρώματα της σεζόν. Το μέγεθος είναι ιδανικό για ένα κομψό low bun ή ένα χαλαρό half updo χτένισμα. Χρησιμοποιήστε το hair clip σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, καθώς δεν σπάει ή καταστρέφει την τρίχα.

Μέγεθος

8.8*4.3*4.3 cm

Υλικό & Χρήση

Eco-Friendly, υποαλλεργικό, Biodegradable Cellulose acetate. 

Χρήση:

Το υλικό που χρησιμοποιείται για τα clips (acetate) είναι αδιάβροχο. Παρ’όλα αυτά, λόγω του ότι περιέχονται μεταλλικά στοιχεία στα ελατήρια των προϊόντων, συνιστούμε να μην τα βρέχετε απευθείας με νερό για πάνω από 30 λεπτά, και εάν το κάνετε φροντίστε να τα στεγνώνετε καλά μετά για να αποφύγετε τα σημάδια σκουριάς στα μεταλλικά στοιχεία και να διατηρήσετε τα clips σας σε τέλεια κατάσταση.

Sustainability

Tο υλικό που χρησιμοποιείται για το Born To Glow in Yellow  ονομάζεται Cellulose Acetate. Πρόκειται για μια eco-friendly εναλλακτική του πλαστικού καθώς παράγεται με φυτικά παράγωγα όπως ίνες ξύλου & βαμβακιού. Το Cellulose Acetate είναι υποαλλεργικό, πολύ ανθεκτικό και μάλιστα, πρόκειται για  το υλικό το οποίο χρησιμοποιείται για σχεδιασμό σκελετών γυαλιών ηλίου των περισσότερων fashion brands.

Συνδύασέ το με...

Καλάθι αγορών
Scroll to Top